CNC - LASER Merkkaus- ja Leikkaustyöt ammattitaidolla

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Kauppa.pajadesign.fi on Juteho yrityksen ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy 

Juteho  (Y-tunnus: 1263691-1 , Osoite: Oulu 90410, Puhelin : +358406256006 ). 

Juteho pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset Klarnan maksutavoilla (verkkopankki, maksukortti, lasku ja osamaksu)

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Toimitustapa kirje-posti toimitettuna postilaatikkoon tai postipaketti toimitettuna pakettiautomaattiin.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Tuotteiden palautuksissa hyväksytään pelkästään käyttämättömät tuotteet , palautuksissa ole aina ensin yhteydessä info@pajadesign.fi. Ohjeet palautuksiin lähetämme erikseen yhteydenoton jälkeen.

Mikäli tilaus palautetaan kokonaisuudessaan hyvitämme myös postimaksun. Jos palautat tilauksestasi osan tuotteista ja tilauksen loppusumma jää alle 100 euron ilmaisen toimituksen rajan, pidämme oikeuden pidättää postikulut palautettavasta summasta.

Asiakaspalautuksesta, asiakas maksaa itse paketin palauttamisen.  

Mikäli asiakas jättää noutamatta postista tilaamansa tuotteet, peritään häneltä lähetyksen palauduttua takaisin Juteholle 20,00€ toimitus- ja käsittelymaksua. Maksu vastaa suuruudeltaan palautuksen, toimituksen ja käsittelyn todellisia kustannuksia. Asiakkaalle hyvitetään siten tilauksen arvo vähennettynä toimitus- ja käsittelymaksulla (20,00€).

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 

info@pajadesign.fi

+358406256006